Mengenai Online Shopping

1. Apalah faedah-faedah menjadi ahli 434online?

Sebagai ahli 434online, anda boleh dapat mata ganjaran bagi setiap Ringgit (RM) yang dibelanjakan dan menebus produk dengan serta-merta semasa Pembayaran. Pendaftaran adalah percuma dan ahli akan menerima faedah-faedah termasuk rebet, diskaun dan produk percuma semasa promosi.       

2. Jika bukan ahli atau tidak ingin mendaftar, saya boleh order melalui 434online?

Ya. Anda masih boleh pilih "Pembayaran Tanpa Pendaftaran" di Pilihan Pembayaran dan klik Teruskan. Bagaimanapun , anda tidak akan dapat mata ganjaran atau menerima apa-apa faedah menyediakan terutamanya kepada ahli.

3. Bagaimanakah saya tahu order saya telah diproses selepas membuat bayaran?
                                                                                                                                                                                                                                                                 Selepas menerima bayaran anda, kami akan E-MEL anda secapat mungkin untuk pengesahan. Jika anda masih belum mendengar daripada kami hari 5 bekerja selepas membayar, silalah panggil 06-9513828 untuk pertanyaan.

4. Bolehkah saya tidak SMS memberitahu selepas membuat bayaran?

Tidak boleh. Bagi bayaran melalui wang tunai masukkan , mungkin terdapat 2 atau lebih pelanggan yang mempunyai produk order yang serupa. Jika anda tidak SMS kami, kami tidak boleh identiti pelanggan yang mana telah bayar. Selepas 5 hari bekerja penerimaan bayaran, jika anda masih belum SMS kami selepas pembayaran, order anda akan dibatalkan.

  • Maybank2u
  • Public Bank
  • Master Card
  • Visa Card

Pelanggan Baru

Pendaftaran

Setelah mendaftarkan, anda dapat membeli-belah dengan lebih mudah, memantau status pesanan dan menyemak pembelian yang pernah dibuat.

Teruskan

Pelanggan Lama