PROGRAM PENEBUSAN MATA GANJARAN

1. Program Mata Ganjaran 434online adalah untuk ahli sahaja

2. Bagi setiap Ringgit (RM) yang dibelanjakan di 434online akan ditukarkan kepada  1  mata ganjaran. Di informasi butiran-butiran bagi setiap produk, mata ganjaran yang anda boleh dapat untuk membeli produk ini juga dipamerkan.

3. Caj penghantaran dan caj lain tidak termasuk dalam pengiraan mata ganjaran

4. Mata ganjaran akan dikreditkan ke dalam akaun ahli setelah transaksi selesai dan produk dihantar.

5. Anda boleh menebus produk-produk dalam 434online menggunakan mata ganjaran. Di informasi butiran-butiran bagi setiap produk, jumlah mata ganjaran yang  perlu untuk menebuskannya juga dipamerkan.

6. Untuk menebus produk menggunakan mata ganjaran, ahli mesti log masuk sebelum meneruskan ke Checkout. Berikutnya, klik “Apply Reward Points” dan memasuki jumlah mata yang anda mahu guna. Mata maksimum atau separa dapat diaplikasikan dan sistem akan menukarkan secara automatik mata ke dalam kredit-kredit.

7. Dalam akaun ahli, anda boleh memeriksa mata-mata ganjaran terkumpul. Selepas log masuk, memilih Your Reward Points di bawah MY ORDERS  akan mempamerkan jumlah keseluruhan mata.

  • Maybank2u
  • Public Bank
  • Master Card
  • Visa Card

Pelanggan Baru

Pendaftaran

Setelah mendaftarkan, anda dapat membeli-belah dengan lebih mudah, memantau status pesanan dan menyemak pembelian yang pernah dibuat.

Teruskan

Pelanggan Lama